NY BOG: Islams Offentlige Hemmeligheder

  • Bogen er i tryk og udgives også som ebog.
    Udgivelsesdatoen er den 10. oktober.
    Bogen kan bestilles via jaleh.dk snarest.

 

 

  • Et citat fra Bogen:

Citatet nedenfor er fra bogen og beskriver meget godt hvorfor at bogen er relevant i en vestlig sammenhæng. Problemerne er konkrete, men hvis ikke du hverken er homoseksuel, jøde eller islamkritiker, er du måske ligeglad.

“Pia Kjærsgaard blev overfaldet på Nørrebro i 1998, af autonome og indvandrere, i et kvarter hvor homoseksuelle, danske jøder og islamkritikere i årene efter har følt sig mere og mere udsatte. Når det har været udviklingen, så er vores eneste udfordring desværre ikke kun jihadister som sværger troskab til Islamisk Stats leder.”

 

Her er omslaget til bogen, tryk på billedet og bladre (tilbage) for at se bagsiden (og bagside-teksten).

Slået op af Jaleh TavakoliOnsdag den 27. juni 2018