SOCIALTILSYN ØST TRUER FORTSAT MIN FAMILIE

YTRINGSFRIHED + BARNETS TARV

Denne mail fra 2015 viser at den samme person i Socialtilsyn Øst som nu truer vores familie, i sin tid på blot 45 minutter, kunne afvise at en dom for ulovlig indtrængen havde betydning for tilsynet, men den var jo også en politisk (venstreorienteret) dom. Reaktionen på min nuværende islamkritiske sigtelse, for at dele et link på Facebook, er noget anderledes, må man sige.

Der er tale om en politisk forfølgelse:

Se videoen på Facebook, hvor jeg forklarer mailen som du kan se på billedet, men også hvor vi står i dag:

SOCIALTILSYN ØST truer fortsat min familie

SOCIALTILSYN ØST: HVORFOR STILLE SIG OP PÅ EN ØLKASSE?- Socialtilsyn Øst fortsætter med at true vores datters fremtidSe videoen hvor jeg forklarer hvor vi står i dag og hvad sagen drejer sig om.I morgen, på tirsdag, hvor der er møde i Trykkefrihedsselskabet, er der gået syv uger med Socialtilsyn Østs trussel imod min datters fremtid og vores familie. https://www.trykkefrihed.dk/kalender/212/159-støttearrangement-for-jaleh-tavakoli-og-ytringsfriheden.htmDer er tale om en politisk forfølgelse, som handler om at jeg ikke må medieeksponere mig med holdninger som gør at jeg bliver truet. Da socialtilsynet får massiv kritik af deres problematisering af min ytringsfrihed, trækker de lidt i land.Mailen vedhæftet i (en kommentar til) opslaget her viser med al tydelighed at tilsynets trussel imod min familie er politisk. Se videoen hvor jeg forklarer mailen, hvor vi står i dag og hvad sagen drejer sig om.

Slået op af Jaleh Tavakolis side i Mandag den 29. april 2019

Det skal lige siges at min mand ikke var involveret i en voldelig aktion, men forkælet var det da at bruge politiets ressourcer på den måde. Flere af de 90 aktivister skulle bæres ud, men de sloges i det mindste ikke med politiet. Selv dengang var jeg sur på ham.

SOCIALTILSYN ØSTS CHEF: HVORFOR STILLE SIG OP PÅ EN ØLKASSE?

Socialtilsyn Øst fortsætter med at true vores datters fremtid.

Socialtilsynet er fortsat bekymret grundet medieeksponeringen af sigtelsen, på trods af at de har trukket i land på deres generelle formuleringer om min medieeksponering og trusler i den forbindelse.

Jeg bliver på mødet med socialtilsynet forsøgt shamet af chefen i Socialtilsyn Øst, fordi jeg har fortalt offentligheden om min sigtelse. Hvorfor at det er problematisk, kunne hun dog ikke forklare, andet end med teoretiske forklaringer om at min datter måske kunne blive ked af det, hvis at hun hørte om sigtelsen.

FRA SOCIALTILSYNETS REDEGØRELSE TIL SOCIALMINISTEREN:

Da medieeksponeringen af sigtelsen fortsætter, skriver tilsynet i redegørelsen at de fortsætter med at være bekymrede:

“Socialtilsyn Øst har i den pågældende sag handlet på baggrund af den bekymring, der er opstået som følge af mediernes dækning af plejemors sigtelse, og det må i den forbindelse bemærkes, at der er tale om en verserende sag, hvis forløb på nuværende tidspunkt ikke er tilendebragt.”

Socialtilsyn Øst sammenligner desuden min sigtelse for at have delt et link på Facebook med andre sager hvor andre plejeforældre er blevet sigtet for at have misbrugt deres plejebørn seksuelt (overgreb). Socialtilsynet tilføjer dog at:

”Socialtilsyn Øst er opmærksom på, at der i de nævnte sager er tale om sigtelser for overgreb mod plejebørn, hvorfor der i disse sager kan antages at være en større risiko for plejebørnenes trivsel. Socialtilsyn Øst er dog af den opfattelse, at afgørelserne illustrerer, at en sigtelse mod en eller begge plejeforældre kan tillægges betydelig vægt, ved vurderingen af, om familien fortsat opfylder de kvalitetsmæssige krav, der med rette kan stilles, for at en plejefamilie kan opretholde en godkendelse som generelt godkendt plejefamilie.”

Tillægges betydeligt vægt? Hvordan er min sigtelse overhovedet relateret til mine børn? Den har intet med min forældrerolle at gøre. 

Forstår Socialtilsyn Øst overhovedet hvor alvorlig en forbrydelse det er at begå seksuelle overgreb på børn?